Запишете се за очен преглед в гр. Варна на тел.: 052 / 630 670  гр. Варна, ул. «Никулицел» 12 Работно време Понеделник — Петък : 08:00 ч. — 19:00 ч. Събота: 09:00 ч. — 17:00 ч.

Запишете се за очен преглед в гр.Бургас на тел.: 056 / 711 112
 гр. Бургас, бул. „Даме Груев“ 2
Работно време
Понеделник — Петък : 08:00 ч. — 19:00 ч.
Събота: 09:00 ч. — 17:00 ч.

Запишете се за очен преглед в гр. Добрич на тел.: 058 588 000
 гр.Добрич, ул. „Хан Кардам”  2.
Работно време
Понеделник — Петък от 09:00 ч. — 17:00 ч.


Последние новости

Последние новости

Д-р Ивелина Питакова: Климатиците и цигареният дим причиняват синдром на сухото око

Чети още
Очна клиника д-р Хубанов

Очна клиника «д-р Хубанов» в Бургас е една от водещите клиники в България за диагностика и лечение на макулна дегенерация

Чети още

Безплатен скрининг за детското зрение в гр. Добрич

Чети още

Редовните очни прегледи са задължителни за пациенти със захарен

Чети още


Очна клиника «Св. Николай Чудотворец» отваря врати през 2005 година в град Варна, през 2017 година в гр. Бургас отваря врати и очна клиника «д-р Хубанов», през 2021 г. и в гр. Добрич. Водещ специалист в очните клиники е д-р Пламен Хубанов. Д-р Пламен Хубанов е завършил медицина в МУ-Варна през 1983 г., а през 1989 г. придобива специалност по очни болести.  Специализира рефрактивна хирургия на катаракта и роговица в САЩ, Франция, Италия, Гърция и ЮАР и за работа с фемтосекунден лазер в Сингапур и Хонконг. Член е на Американската академия по офталмология, Американската катарактална и рефрактивна асоциация, Европейската катарактална и рефрактивна асоциация, Европейската и световна асоциация по глаукома и на УС на Съюза на офталмолозите в България. Има над 100 000 операции на око зад гърба си. В клиниките работят офталмолози, анестезиолози, медицински сестри, лаборанти, оптици и фармацевти. Очните клиниките са специализирани в диагностика, лечение и профилактика на всички видове очни заболявания. Оборудвани са с най-новата, модерна и високотехнологична апаратура за диагностична, хирургична и лечебна дейност. Във Варна и Бургас се извършват всички видове очни операции. За пациентите, които желаят да пренощуват след операцията е осигурен стационар, в който могат да оставят да нощуват и близки на пациентите. Клиниките разполагат с модерна оптика и аптека. В оптиката се предлагат разнообразни модели очила, контактни лещи и аксесоари. И трите очни клиники имат сключен договор с НЗОК /здравна каса/. Всяка очна клиника работи с медицинско направление за преглед и операция.

Почему нас выбирают?

Глазной Медицинский Центр Св. Николай Чудотворец

Профессиональная и высококвалифицированная команда
1
Современные методы лечения глазных заболеваний
2
Самое современное оборудование, только с нами
3
Почему нас выбирают?
4
Новые аспекты рефракционной хирургии
5
Диагностика, лазерная терапия, коррекция лазерного зрения, хирургия
6
Новые функции в лечении глаукомы, катаракты. дегенерация желтого пятна и все заболевания глаз