Tecnis Synergy – Най-иновативната вътреочна леща в света

Tecnis Synergy – Най-иновативната вътреочна леща в света

Вътреочната леща Tecnis Synergy на една от водещите медицински компании в света – Johnson & Johnson e първата и единствена в света вътреочна леща, която комбинира оптика с три фокусни разстояния, както и високоспециализираната технология на разширен обхват на зрение и удължен фокус. По този начин пациентите с Tecnis Synergy се радват на отлично зрение за всички дистанции без да има отпадания във фокуса, както при останалите премиум вътреочни лещи. Благодарение на лещата Tecnis Synergy, пациентите могат да извършват всички дейности, които биха желали без необходимост от очила, както през деня, така и вечер.

Tecnis лещите са разработени със специалната “Chrom Align” технология, при която независимо от светлината и различните дължини – червена, зелена и синя, имаме изключителен фокус и контраст за разлика от останалите вътреочни лещи, при които светлината не се пречупва еднакво, а така и фокусът не е оптимален.

Всички Tecnis вътреочни лещи са асферични, т.е. нямат аберации (разсейвания във фокуса). Зрението е с изключителен контраст и наситени цветове. Материалът, който се използва е хидрофобен, а именно не допуска клетъчни отлагания и запазва своята прозрачност завинаги за разлика от хидрофилните лещи.

Tecnis Synergy имат патентован специален “OptiBlue” филтър, който стопира вредните за окото ултравиолетови и виолетови лъчи. Единственотози филтър елиминира разсейките, причинени от LED осветлението.

В очните клиники в гр. Варна и гр. Бутгас, нашите пациентите могат да изберат Tecnis Synergy, когато е необходимо да се подложат на катарактална операция.