Нов очен медицински център отвори в Добрич

Нов очен медицински център отвори в Добрич

От началото на месец юни добричлии и жителите на околните селища имат вече пряка възможност да се лекуват и консултират от едни от най-добрите специалисти по очни болести.

В новооткрития Очен медицински център „Св. Николай Чудотворец” в гр. Добрич работят доказани офталмолози, оптици, медицински и немедицински персонал. Медицинското заведение е част от очните клиники със същото име в Бургас и Варна. Очна клиника „Св. Николай Чудотворец“ отваря врати през 2005 година в град Варна, а през 2017 година и в гр. Бургас. Водещ специалист в очните клиники е д-р Пламен Хубанов. Центърът в Добрич е специализиран в диагностиката, лечението и профилактиката на всички видове очни заболявания. Разполага с най-модерната и високотехнологична апаратура за диагностика и лечение в офталмологията.

В Очния център е разположена и оптика със самостоятелен вход. В оптиката се извършват здравни консултации по проблеми на зрението, изработка на очила, ремонти и корекции на рамки, както и продажба на очила и материали за очна оптика.

Очен център „Св. Николай Чудотворец” Добрич е разположен в центъра на града на ул. „Хан Кардам” № 2. За очен преглед може да се запишете на тел.: 0878 562 682 и 058 588 000