Естетични процедури на очите и околоочния контур


Естетични корекции в областта на лицето чрез инжекционни техники на ботулинов токсин и филъри.Остаряването е естествено събитие, но колкото по-млади изглеждаме толкова по-млади се чувстваме.Това вече е възможно чрез широката гама продукти Juvederm (филъри ) и Vistabel (ботулинов токсин ). Juvederm са нова гама дермални пълнители на основата на хиалуронова киселина, които не само изпълват бръчките, но и променят обема и контура в областта на лицето.

Как помага нехирургичната лицева естетика. Има два основни компонента при стареенето на лицето.

1. Динамични линии вследствие на мускулна хиперреактивност и

2. Статични линии вследствие загуба на обем.

Ботулиновия тиксин отпуска хиперреактивните мускули ,а дермалните филъри третират статичните линии.Умелата комбинация от двете техники дава едно по-младо и свежо излъчване на лицето.

 

Ботулиновият токсин се синтезира и отделя от специфичен вид бактерия.В природата са познати няколко типа ботулинов токсин,като за медицински цели се използва предимно тип А и много много рядко тип В.Използването му с естетична цел не може да предизвика заболяването ботулизъм.Тои е открит през 1822 г, но едва през 1968 започва употребата му за медицински цели, като през 1978г се прилага в офталмологията и неврологията.Ботулиновият токсин се използва с козметични цели от около 20 години.

Хиалуроновата киселина е естествена съставка на организма, резорбира се по естествен начин и е слабо алергизираща.Тя има силно хидратиращо свойство.Филърите са различни като концентрация ,плътност и омреженост на веригите. Също така различни са видовете гелове, в които е включена хиалороновата киселина.Филърите с ниска концентрация се инжектират повърхностно по цялото лице за хидратация и подобряване тургора на кожата.Тези с висока концентрация и омреженост служат за възстановяване на обеми на скули ,промяна на овала на лицето,корекция на устни, бузи, дори и нос.

JUVEDЕRM VYCROSS

Технологията VYCROSS, разработена от компанията Allergan, представлява кръстосано свързани къси и дълги вериги хиалуронова киселина, което гарантира устойчивост и дълготрайност на резултата.

Хиалуроновите гелове на JUVEDERM VYCROSS са изключително хомогенни и с гладка консистенция, което позволява много лесно инжектиране.Съдържанието на лидокаин допринася за комфорта на пациента.

Това е единственият начин за възстановяване на хиалуроновата диселина дълбоко в кожата.

 

ПРОДУКТИ


 

VOLLUMA

VOLLUMA – инжекционен гел за дълбоко приложение
Създаден, за да възстанови обема в подкожната повърхност и така да изглади и да придаде по-добър контур в областта на бузите и скулите.
Бръчките и финните линии не са единствените признаци на стареене. С времето бузите стават по-хлътнали, губят своя обем и се смъкват.Това е резултат от естествена загуба на обем в областта на скулите, или както експертите го наричат „свързана с възрастта загуба на обем в средната част лицето“.
VOLLUMA добавя обем, придава младежки вид на лицето. Това е единственият филър, издържащ до 2 години. Ако се повтори процедурата след 2 години, е необходим по-малко материал.
Пациентите споделят, че изглеждат с 5 години по-млади, 6 месеца след процедурата.


VOLBELLA

VOLBELLA – за устни и вертикалните линии над горната устна/бръчки тип баркод/. Съдържа лидокаин за по-малко отоци след процедурата. С дълготраен ефект- 12 месеца при първо третиране.
С възрастта естествените субстанции на кожата като колаген, еластин и хиалуронова киселина, които дават на кожата плътност и еластичност, намаляват. В резултат на това устните и зоните около тях, губят контура си.


VOLIFT

VOLIFT– най- универсалният филър от гамата JUVEDERM VYCROSS
С напредване на възрастта, промените , които настъпват в дълбоките слоеве на кожата, водят до отпускане и загуба на елестичност.Вертикалните бръчки, които тръгват от основата на носа към ъглите на устата/назолабиални бръчки/ ни правят да изглеждаме тъжни и по- възрастни.
VOLIFT е създаден да запълни назолабиалните гънки и да омекоти естествено усмивката.Трайност 12 месеца.


VOLITE

VOLIFT- най- универсалният филър от гамата ТJUVEDERM VYCROSSVOLITE -най- новият продукт от гамата на Allergan, създаден за хидратация на кожата, придава мекота, еластичност, цялостно подобрява вида на кожата на лицето, шията, деколтето и ръцете. Стимулира производството на колаген и има и лифтинг ефект.
Характерното за него е, че има дълготраен ефектот 9 месеца още след първата процедура. Прилага се с много тънка игла интрадермално- без отоци, хематоми, болка. Подобрява текстурата на кожата, дава и еластичност,мекота, сияен тен и свежест.


VISTABEL

VISTABEL – ботулинов токсин
Ефективен и безопасен метод за коригиране на мимически бръчки.Отнема малко време, не изисква предварителна подготовка.Прилага се при умерени до дълбоки бръчки между веждите, умерени до дълбоки бръчки тип „пачи крак“.

 

 


Сертификати: