Естетичните процедури в зоната на очите връщат младежкия вид на лицето

Естетичните процедури в зоната на очите връщат младежкия вид на лицето

От 1-ви до 15-ти март по повод настъпващия женски празник в очна клиника „Св. Николай Чудотворец“ гр. Варна ще получите специална празнична отстъпка от 50 % намаление на всички естетични процедури – филъри и ботокс.
За повече информация на 0878630954

Зоната около очите е най-нежната част от лицето, която първа разкрива белезите на възрастта. Кожата в тази деликатна област е много тънка, а при стареенето на лицето се оформят динамични линии вследствие на мускулната хиперактивност и статични линии вследствие загуба на обем. Въпреки, че пътят на природата и застаряването не могат да се спрат напълно, новите технологии позволяват да се забави значително процесът на стареене чрез естетични процедури в областта на очите. Това е възможно чрез използването на висок клас филъри и ботокси. Те са въвеждат в засегнатите зони чрез инжекционни техники от лекари, обучени за това, а резултатите са трайни. При пациенти с по-ясно изразени проблеми в областта на очите като отпускане на кожата на горен и долен клепач прилагаме блефаропластика. Това е малка, но изключително ефективна хирургична интервенция за повдигане на горния и долния клепач, която променя цялостната визия на лицето.
За предпазване от появата на дребни бръчици специалистът съветва пациентите да използват слънчеви очила и слънцезащитен крем през цялата година, за да защитят очите и кожата на лицето си от вредните външни влияния като UV лъчение, вятър, екстремни температури или химични фактори. Постоянната грижа чрез подобряващи микроциркулацията на лимфата и клетъчния метаболизъм средства е важна за запазването на младежкия вид на лицето. Изборът и използването на защитни и възстановяващи структурата на кожата продукти е добре да се направи след консултация със специалист.
Консултациите за подходящите естетични процедури в очна клиника „Св. Николай Чудотворец“ са безплатни, а висококачествените продукти, с които работят екипите от специалисти, дават възможност за целогодишно прилагане на процедурите.