ОЧЕН МЕДИЦИНСКИ ЦЕНТЪР

СВ.НИКОЛАЙ ЧУДОТВОРЕЦ

pic

гр. Варна, 9000, ул. Никулицел 12 marker

КЛИНИКА

       
клиника 1 клиника 4 клиника 5
Стационара към клиниката е изключително модерно обзаведен. Разполагаме с 10 стаи и 18 легла както и 4 VIP стаи. Всяка болнична стая има самостоятелна WC, хладилник, сателитна телевизия и интернет. Пациентите са под денонощно медицинско наблюдение.
Операционния блок разполага с три операционни зали. Обурудвани са с най-новите операционни микроскопи и Фако-машини. Разполагаме с два монитора за директно наблюдение и запис на всяка операция.
Най-ново поколение OCT с възможност за прецизна и ранна диагностика на макулена дегенерация и глаукома. Безболезнено, бързо и безвредно "скениране" на макула, зрителен нерв и преден сегмент на окото- единствено в ОМЦ "Свети Николай Чудотворец".
клиника 6 клиника 7 клиника 8
Клиниката разполага и с модерна оптика и аптека. В оптиката се предлагат разнообразни модерни очила и аксесоари. Тя работи със световно известни марки диоптрични марки и стъкла - Rodenstock, Eschenbah, Macka, Indo, Hoya... Има богат набор от меки лещи на склад.
оптика 1 оптика 2 оптика 3
Оптиката разполага с най-ново поколение автомат и изпълнява експресни поръчки. В аптеката се поддържа пълен асортимент от офталмологични медикаменти, както и широк диапазон от останалите фармацевтични средства.
оптика 4 оптика 5

ЛАБОРАТОРИЯ
лаборатория лаборатория лаборатория

СТАЦИОНАР
вход към операционен блок стаи вип стая WC