ОЧЕН МЕДИЦИНСКИ ЦЕНТЪР

СВ.НИКОЛАЙ ЧУДОТВОРЕЦ

pic

обадете се директно: 052 / 630 670 phone

GSM: 0878 / 630 954

гр. Варна, 9000, ул. Никулицел 12 marker

ОЧЕН МЕДИЦИНСКИ ЦЕНТЪР "Св. Николай Чудотворец" отваря врати през 2005 година, намира се на ул. Никулицел 12, гр.Варна. В него работят девет офталмолози, анестезиолози, медицински сестри, лаборанти, оптици и фармацевти. Центърът е специализиран в диагностика, лечение и профилактика на всички видове очни заболявания. Центърът разполага с три операционни зали, в които се извършват всички видове очни операции. За пациентите, които желаят да пренощуват след операцията е осигурен стационар с 30 легла, в който могат да оставят да нощуват и близки на пациентите. За удобство на нашите пациенти на територията на медицинския център работят аптека и оптика. От началото на 2012 година в МЦ има разкрита клинична лаборатория. Центърът има сключен договр с НЗОК.
клиника 1 клиника 4 клиника 5
Стационара към клиниката е изключително модерно обзаведен. Разполагаме с 10 стаи и 18 легла както и 4 VIP стаи. Всяка болнична стая има самостоятелна WC, хладилник, сателитна телевизия и интернет. Пациентите са под денонощно медицинско наблюдение.
Операционния блок разполага с три операционни зали. Обурудвани са с най-новите операционни микроскопи и Фако-машини. Разполагаме с два монитора за директно наблюдение и запис на всяка операция.
Най-ново поколение OCT с възможност за прецизна и ранна диагностика на макулена дегенерация и глаукома. Безболезнено, бързо и безвредно "скениране" на макула, зрителен нерв и преден сегмент на окото- единствено в ОМЦ "Свети Николай Чудотворец".
клиника 6 клиника 7 клиника 8
Клиниката разполага и с модерна оптика и аптека. В оптиката се предлагат разнообразни модерни очила и аксесоари. Тя работи със световно известни марки диоптрични марки и стъкла - Rodenstock, Eschenbah, Macka, Indo, Hoya... Има богат набор от меки лещи на склад.
оптика 1 оптика 2 оптика 3
Оптиката разполага с най-ново поколение автомат и изпълнява експресни поръчки. В аптеката се поддържа пълен асортимент от офталмологични медикаменти, както и широк диапазон от останалите фармацевтични средства.
оптика 4 оптика 5

ЛАБОРАТОРИЯ
лаборатория лаборатория лаборатория

СТАЦИОНАР
вход към операционен блок стаи вип стая WC

Екипът ни arrow